Thursday, June 9, 2011

tak payah nk perasan diva sangat la...!!!

hey babes...

huh...asal la hari nie asyik terserempak dgn S bukan nama sebenar....menyirap lak aku....ok la...dipendekkan cerita S nie tunang kpd EX aku yg bingai tu....L bkn nama sebenar...hahaha...asalnye kami dulu officemate...then aku scandal ngn L nie...tup2...bile dh xde pape dgn L nie...dye couple lak dgn S nie....haiihh...aku ingt dye cari yg lagi howt dari aku...upenye....mmg tak hot langsung...!!!...hahaha....


citer sal diva nie lak...tadi petang time aku nak balik keja...aku pown reverse la keta..then nak u-turn...time aku u-turn lak si S nie leh lalu dpn keta aku....haiihh....menyirap tol....yg buat aku lagi menyirap tu bile dye leh jalan dgn selamba BADAK dye depan keta aku nie....memang stock perasan diva la kau nie....!! jalan lenggang kangkung....ingt ko tu cantik nk jalan camtu....huhh...nasib baik aku tak langgar ko....x pasal2 kawen ats kerusi roda....hahahah....sabor je la....


S dan L nie add aku kat fb....then tetibe...xde ceciter pape diorg privatekan kan wall diorg kat aku....haiihhh...S ko x yah la nk jeles sgt ngn aku...even aku dh dapat dulu laki ko tu...sume benda dah lepas...hahahah....x yah la nk jeles sgt....nampak sgt yg ko t'gugat dgn aku kan...hahahha....aku tak kemaruk piwn ngn laki ko tu....simpan la batang mude kau tu....hahaha....taw la ko tu dh tue....wat2 la perangai cam orang tua....wakakakaka....


kalau L dan S nie nak delete aku skali pown kat fb tu...delete la...x luak pown fren list aku tu...hahaha....simpan je la laki ko tu wat pekasam....aku x layan pekasam ko tu....x sedap...masam....hahahah...

1 comment:

  1. bengong punye mona.
    makan dalam woo..
    ce cite kat aku.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...